Τρόποι πληρωμής

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα για την ολοκλήρωση των αγορών σας είναι οι εξής:

  • Αντικαταβολή
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Paypal
  • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα (έως 6 άτοκες δόσεις)
  • Αντικαταβολή

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ΕΛΤΑ COURIER για την παράδοση των παραγγελιών σας. Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με την παράδοση της στο υπάλληλο της μεταφορικής.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Σαν εναλλακτική λύση προβλέψαμε ως επιπλέον τρόπο πληρωμής του ηλεκτρονικού καταστήματος την πληρωμή με κατάθεση της αξίας της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τράπεζας Eurobank IBAN: GR1402 6025 5000 0310 2007 91903
Αριθμό 
Λογαριασμού:  00260255310200791903

Μετά την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας αποστέλλεται στο email info@futureskate.gr την τραπεζική απόδειξη πληρωμής, προσοχή στην κατάθεση πρέπει να συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής.

Paypal

Εάν διαθέτετε λογαριασμό στο Paypal, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή της παραγγελίας σας.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας, μπορείτε εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με την πιστωτική σας κάρτα, όπου για τη διευκόλυνσή σας έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης από 100-299€ σε 3 άτοκες, ενώ από 300 και πάνω σε 6 άτοκες δόσεις. Το κατάστημά μας συνεργάζεται με την τράπεζα Eurobank για την διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών, ώστε να σας παρέχει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις συναλλαγές σας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας προς την τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπου στην πορεία λαμβάνουμε πίσω μόνο τον κωδικό πελάτη και τον κωδικό προϊόντος για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.